четвер, 27 червня 2013 р.

Що необхідно для проекту?

На початку своєї діяльності ми стикнулися з тим, що не знаємо як розподілити ролі учнів у проекті і що вони маюь робити, чому навчитися. Було вирішено розділити групу учасників проекту  на 3 ланки по 5 осіб, відповідно до їхнього району проживання.
Так були визначені ланки у які ввійшли учні, які проживають у центрі міста, в нагорній частині та на Молодіжному. Ми вирішили з'ясувати яким чином ми будемо отримувати завдання від упрвління соціального захисту? Як ми зобов'язані спілкуватися один з одним по виникаючим проблемам у ході реалізації проекту?

 Одним з найважливіших питань, яке необхідно було вирішити це питання транспортне.
Для виішення початкових питань керівник проекту Валентин Костенко, директор училища Микола Несен та найкращий учень Денис Турцев направилися до райвиконкову де мали зустріч з Головою райради Володимиром Коваленком, його заступником та начальником управління соціального захисту населення. На зустрічі, яка тривала понад годину, ми визначили, що для безкоштовного проїзду учнів управління соцального захисту населення підготує відповідні посвідчення. Завдання для допомоги населенню ми будемо отримувати по електронній пошті. Для вирішення проблем, які будуть з'являтися у ході реалізації проекту було вирішено створити групу у соціальній мережі, на вебсайті училища зробити майданчик для проведення вебінарів з учнями та широко застосовувати SKYPE та мобільні телефони. По питанням пов'язаним з ремонтом тюнерів ми визначилися, що цим займається фирма "Альфаком" у м.Полтава. Також було визначено, що всі бажаючі, у яких виникли питання подають заявки до управління соціального захисту населення.

3 коментарі:

  1. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.03.2012р. № 245 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення населення засобами приймання сигналів цифрового телерадіомовлення», управління праці та соціального захисту населення приймали заяви до 1 липня 2012 р. від громадян, що мали право на безоплатне отримання телетюнеру.
    Після того, як пільгові категорії населення почали отримувати телетюнера по пошті, виникло питання щодо їх підключення.
    За домовленістю між Автозаводським райвиконкомом та ВПУ – 7 почали підключати телевізійні приставки Т2 категоріям населення, що не мали змоги встановити їх самостійно.
    Завдяки своїй людяності та професійності Валентина Костенко та його учнів, які в свій вільний від роботи та навчання час на добровільних засадах підключали телетюнера, а в разі виявлення несправності ремонтували їх.
    Велику вдячність та повагу висловлювали старенькі в телефонному режимі за хлопців, що встановлювали цифрові приймачі.

    ВідповістиВидалити
  2. Нарешті Автозаводський райвиконком додумався залучити тямущих людей до проекту :)

    ВідповістиВидалити