четвер, 27 червня 2013 р.

Як можна дати друге життя старим речам?

На початку своєї роботи у проекті ми вирішили дізнатися більш докладно про цифрове телебачення і його розвиток на Україні. Ми побачили, що в світі існує декілька версій цифрового сигналу, який відрізняються один від одного за певними ознакамию Той стандарт який зараз втілюється у життя має назву "Т2".
 За концепцією розвитку телебачення у нашій країні аналогове телебачення завершить своє життя у 2015 році, зараз вже не випускаються телеприймачі які працюють з аналоговис сигналом.

Те що ми бачимо  на прилавках магазинів вже не має сенса до існування, але населення має такі телеприймачі і не збирається з ними розлучатися. Саме для таких верств населення були розроблені телетюнери цифрового сигналу.
Підключивши такий тюнер до старого телеприймача ми отримуємо змогу вдихнути йому друге життя.  Але для цього існує декілька методів.

3 коментарі:

  1. Вдома стоїть такий, Подобається!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Саме цікаво, що нові телевізори теж не приймають цей сигнал, навіть маючи підтримку DVB-T2.. і вся загадка в тому, що чомусь лиш в Україні його шифрують і лиш приставки-ресивери компаній STRONG та Trimax розшифровують його. То варто це теж зазначити :(

    ВідповістиВидалити
  3. Служба Le_Meridian Funding превысила их требования, чтобы помочь мне с моим кредитом, который я использовал, чтобы расширить свой аптечный бизнес. Они были дружелюбны, профессиональны и абсолютно самоотверженны. Я рекомендую всем, кто ищет кредит, связаться с нами. Email..lfdsloans @ lemeridianfds.com Или lfdsloans@outlook.com.WhatsApp ... + 19893943740.

    ВідповістиВидалити